Over ons

Over ons

Hoogenboom/Ravelli Relatie Artikelen is één van de oudste en langst bestaande bedrijven gespecialiseerd in de verkoop en advisering van promotionele producten en diensten in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1958 door dhr. F.F.Ravelli onder de naam Ravelli Relatiegeschenken. In 1985 is Ravelli Relatiegeschenken samen gegaan met het bedrijf Multi Supply uit Lisse. Dit bedrijf was gespecialiseerd in de productie van Kerst & Themapakketten. De naam van de nieuwe combinatie werd vanaf dat moment Ravelli Multi Supply BV. In 2001 is deze afdeling relatiegeschenken van Ravelli Multi Supply BV een zelfstandige BV geworden onder de naam Ravelli Relatie Artikelen BV.

Hoogenboom-Verhey Relatiegeschenken is in 1990 opgericht in Leiden door Jacco Hoogenboom en Edward Verhey en is puur gericht op verkoop van promotionele geschenken en kerstpakketten voor de zakelijke markt. In 1997 verhuisde het bedrijf naar Rijnsburg.

In september 2004 zijn Ravelli Relatie Artikelen en Hoogenboom-Verhey Relatiegeschenken een strategische samenwerking aangegaan en werden beide bedrijven samengevoegd. Onder de naam Hoogenboom/Ravelli Relatie Artikelen werd hierdoor een belangrijke positie ingenomen op de lokale en landelijke markt voor relatiegeschenken en kerst & themapakketten.

In januari 2006 verhuist het bedrijf naar de Sandtlaan 40 te Katwijk en in 2022 zijn we weer verhuisd naar een mooi Eco pand aan de Lageweg 32b te Katwijk, de huidige locatie. Het pand is voorzien van een warmtepomp dus geheel gasvrij, zonnepanelen en door het hele pand LED verlichting en sensoren. Hier hebben we de beschikking over een mooie showroom waar we een mooie actuele collectie van relatiegeschenken, promotioneel textiel en bedrijfskleding hebben staan. Een enthousiast en ervaren team staat daar tot uw beschikking om u te adviseren en om aan al uw wensen op het gebied van relatiegeschenken, bedrukt of geborduurd promotioneel textiel en kerstpakketten/themapakketten te voldoen.

U kunt ook op verschillende webshops van Hoogenboom/Ravelli Relatie Artikelen en Attentie.nl direct uw relatiegeschenken aanschaffen zonder dat daar een offerte aan te pas komt. Hoogenboom/Ravelli Relatie Artikelen specialiseert zich met deze webshops op een supersnelle levering van de hoogste kwaliteit en goedkoopste bedrukte relatiegeschenken waaronder bedrukte paraplu's, bedrukte tassen, bedrukte aanstekers, bedrukte pennen, bedrukte powerbanks, bedrukt textiel en bedrukte usb-sticks voor de voordeligste en goedkoopste prijs!. Uiteraard kunt u ook bij ons de relatiegeschenken laten graveren en borduren wij al het promotioneel textiel zoals geborduurde polo's. geborduurde fleece en onder andere geborduurde softshell jacks.

Kom langs in de showroom op de Lageweg 32b in Katwijk (graag op afspraak), bezoek ons op www.relatieartikel.nl of www.attentie.nl en laat u verrassen. 

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent