Aanstekers

Categorieën

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Aanstekers en lucifers bedrukken

Bestel hier de goedkoopste bedrukte aanstekers met logo of tekst 

Nog altijd een veel gebruikt promotieartikel voor diverse soorten bedrijven zijn bedrukte aanstekers en full colour bedrukte luciferdoosjes. Goedkoop promotiemiddel en in veel verschillende kleuren leverbaar, waardoor u altijd een aansteker vindt dat past bij de huisstijl van uw onderneming. Wij leveren diverse soorten aanstekers, waaronder wegwerpaanstekers, gasaanstekers en navulbare aanstekers maar ook onze bedrukte luciferdoosjes zijn populair. Bekijk ons ruime aanbod aanstekers en lucifersdoosjes met logo!

Wilt u een aansteker graveren met het logo of de slogan van uw onderneming? Of misschien een aansteker met eigen tekst? Bij relatieartikel.nl kan het! Ideaal om aan zakenrelaties te geven of bedrukt met uw logo te verkopen in snackbars en cafetaria.

Aanstekers bedrukken en graveren

Relatieartikel.nl voert een assortiment dat ruim en divers is, zelfs aanstekers voor slechts een paar cent per stuk! De minimale oplage hangt af van het product: sommige luxe aanstekers kunnen we al leveren vanaf slechts 50 stuks. Bekijk de staffelprijzen op de productpagina's in onze webshop of vraag een offerte aan.

Als promotiegeschenk zijn aanstekers vooral populair bij bijvoorbeeld garages, autobedrijven, snackbars, cafés, afhaalrestaurants en discotheken. Relatieartikel.nl kan op uw verzoek de aanstekers bedrukken of graveren met uw adresgegevens of logo. Bedruk bij ons uw aanstekers tegen een scherpe prijs!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het product van uw keuze en stuur daarbij ook uw logo mee. Na akkoord ontvangt u nog een drukproef van uw bedrukte aanstekers om te zien hoe het eindproduct eruit komt te zien. Zo weet u zeker dat uw aanstekers naar wens zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Dit is ook van toepassing voor aanstekers met tekst.

Aanstekers met logo bedrukken werken fantastisch als promotiemiddel

Wanneer u de stad in bent geweest en/of een roker bent kent u dit ‘fenomeen’ vast wel: u ging weg bij huis met 1 aansteker, maar komt thuis met 2 aanstekers. Of misschien wel geen. Waarom? Omdat aanstekers één van de meest rondslingerende objecten is. Maar voor u als bedrijf is dit een ongekende kracht.

U denkt nu misschien, waarom zou ik investeren in een product wat men her en der laat liggen? Hier is één hele simpele reden voor: exposure! Aanstekers met logo doen het uitstekend als promotiemiddel omdat veel meer mensen de aanstekers zien dan in eerste instantie wordt verwacht. Het begint bij degene die de aansteker met logo ontvangt, maar het kan al snel oplopen wanneer hij of zij de aansteker verliest. En hoe meer mensen hem zien, des te meer exposure uw bedrijf krijgt.

Goedkope aanstekers bedrukken of graveren met logo of naam

Bij relatieartikel.nl vindt u goede bedrukte aanstekers voor een goedkope prijs. Omdat relatieartikel.nl een groothandel is en we zelf bedrukken koopt u bij ons de goedkoopste bedrukte aanstekers en zijn er snelle levertijden. Aanstekers bedrukken met naam, met logo of met tekst, het is allemaal mogelijk bij relatieartikel.nl! Vooral gepersonaliseerde aanstekers bedrukken doen het de laatste jaren erg goed als promotiemiddel. 

Bedrukte aanstekers kleine oplage of grote oplage?

Wilt u bedrukte aanstekers bedrukken in kleine oplage of grote oplage? Bij relatieartikel.nl kunt u zelf kiezen hoeveel aanstekers u wilt laten bedrukken. Bij zowel kleine oplage aanstekers als grote oplage aanstekers profiteert u van goedkope prijzen en snelle levertijden!

Snelle levering van bedrukte aanstekers

Heeft u één of meerdere soorten aanstekers gevonden die u door ons wilt laten bedrukken? Dan doen wij er alles aan om uw bedrukte aanstekers zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Wij leveren uw bedrukte aanstekers al binnen enkele weken. Nog sneller? Vraag dan een van onze medewerkers naar de mogelijkheid tot een spoedlevering van uw bedrukte aanstekers. We worden graag uitgedaagd.

Gegraveerde aanstekers tegen een scherpe prijs

Vraag een offerte aan voor het laten graveren van aanstekers en laat u verbazen over onze zeer scherpe tarieven. U vindt het nergens anders goedkoper. Vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag met het maken van een keuze of geven u informatie omtrent het graveren van aanstekers of andere producten.